Jdi na obsah Jdi na menu
 


Sokol Kněždub - Sokol Hroznová Lhota 4:1 (0:0)

Sokol Kněždub - Sokol Hroznová Lhota 4:1 (0:0)

Branky: Grabec (PK), Klimek, Bíla Petr, Káčerek - Slovák

ČK: Petr Lipčík, Ondřej Bíla (oba H.L.)

Hráči Hroznové Lhoty by si raději přáli, aby se 1. jarní kolo nepředehrávalo ještě letos, ale hrálo se opravdu až na jaře. Marodka Traubenu byla totiž ohromná, což se nedá rozhodně říct o jeho formě. Do zápasu s Kněždubem v jeho "vyhnanství" v Kozojídkách nemohli zasáhnout dlouhodobě zranění Michal Lipčík, jeho bratr Lukáš Lipčík, dále Tomášové Durna a Bartošek. Otazník visel rovněž nad startem Josefa Lipčíka, ten se však dal dohromady.

Stejně jako v Blatnici odehráli hráči Hroznové Lhoty vyrovnaný první poločas s jednou větší šancí na každé straně. Zato ve druhé půli se děly věci. Vše odstartoval pokutový kop za nakopnutou ruku na hranici velkého vápna, který proměnil Roman Grabec, 1-0.

Poté se dostal do brejku od poloviny hřiště Klimek a své sólo zakončil jistým průstřelem do sítě, 2-0. Na utkání jsem nebyl, ale prý Klimek vybíhal ze dvoumetrového offsidu.

Hosté snížili zásluhou kanonýra Richarda Slováka, který poslal do sítě centr Ondřeje Bíly, 2-1. Škoda, že nemá Ríša zájem nastupovat častěji za áčko.

Za stavu 2-1 měl na kopačce vyrovnání Josef Lipčík, ovšem trefil pouze tyč. Navíc naděje hostí na bodový zisk utnul ostrým zákrokem Petr Lipčík, který po něm uviděl přímo červenou kartu.

Kněždub přesilovku využil zásluhou Petra Bíly, který poslal svoji ránu z pravé strany pod břevno, 3-1.

Na rozdíl třídy pak uzavřel skóre po dalším brejku Káčerek, 4-1.

V závěru zápasu ještě uviděl druhou žlutou a tedy červenou kartu Ondřej Bíla, který neukočíroval emoce. Závěrečnými zápasy podzimní části sezony si hráči Hroznové Lhoty hodně pokazili reputaci a v zimní přestávce bude nad čím přemýšlet. Snad se dají zranění do jara do pořádku a výkony týmu půjdou zase nahoru.

Autor: Pavel Solařík